Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Marató de tv3 Tàrrega.

13 de desembre de 2015...Contra les malalties.

DIUMENGE 13 DESEMBRE 2015

També com cada any, s'ha participat a la Marató de TV3, centrant els actes des de la plaça de les Nacions Sense Estat, organitzada per més d'una trentena d'entitats targarines coordinat tot per Agenta, l'Agrupació d'Entitats Targarines i recaptant 2485 €, aquest any a benefici de la investigació contra les malalties diabètiques i l'obesitat. 

Des de les 11:00 fins a les 13:00 hores, ja teníem plantats a dita plaça, els gegants Hereu i Pubilla i els gegantons Escamarlà i Sipia i sis capgrossos: exposat l'Avi Pep, ballant i a la cercavila: el Negret, el Dimoniet, el Nen Trapella i la Nena Anna; a la cercavila el Catalanet.

En una exposició demostrativa amb el ball de Gegants de Tàrrega, molt ben executat pel Ton Farran i Jordi Tavira, com a puntes quatre capgrossos, musica per les  nostres gralleres; i acte seguit l' interpretació de la dansa dels Capgrossos de Tàrrega, amb membres de la colla com a puntes per marcar   els límits del espai per ballar, amb música del  cd.

Per continuar la diada en una petita  passejada pel centre de la ciutat, amb l'Hereu, la Pubilla, amb lo Catalanet, lo Popeia, el Dimoniet, el Negret, el Nen Trapella, la Nena Anna i les nostres grallares.

Com Associació Cultural la Fal·lera Gegantera hi han assistit quinze membres.     

Com a portadors dels gegants: Alfonso Marques, Ton Farran, Jordi Tavira i Robert Tavira; com a grallers: Itziar Minguell, Núria Moleres i Laura Cera, tabalera: Marimar Palau; acompanyants: Jepo Costa i portadors dels Capgrossos: Gemma Puig amb lo Catalanet, Mercè Clota amb lo Popeia,  , Desi amb el Dimoniet, Ester  Alberich amb el Negret, Pau amb el Nen Trapella i Fancesc Tavira amb la Nena Anna.    

Galeria d'imatges