Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit del Tararot.

10 de maig de 2014...Sempre cooperant.

DISSABTE 10 MAIG 2014

Com cada any L'Associació Cultura la Fal·lera Gegantera, no podem faltar a la disbauxa folklòrica de la Nit del Tararot, amb la presencia de tots els nostres vuit Gegants i vuit Capgrossos.

Cap a dos quarts de nou, es començà a la plaça Major, carregant les piles amb un bon entrepà de llonganissa (botifarra pels habitants de les comarques barcelonines), remullat amb sangria i acompanyats pel grup de música de taverna “Xerric”.

Després del sopar a dos quarts de onze, cercavila amb els de la Cremallera, fins la plaça Sant Antoni, amb el públic separat, els dels mocadors vermells del barri de la Mercè, els dels mocadors blancs del barri del Carme, començaven les primeres picabaralles.

A partir d'aquí ja surten ballant al ritme de la música les colles convidades de fora vila, com els gegants manotes del Carnaval de Solsona, els Gegants de Santa Maria de Mallorca etc.

Ball d'Arquets, Ball de Bastonets, l'Àliga, lo Tossino, nans Guixanet, los Gegants i Capgrossos de Tàrrega, amb correfocs, efectes de focus i llançament de pilotes gegants.