Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Selva del Camp - Trobada.

19 de maig de 2018... El 20e aniversari dels seus gegants.

DISSABTE 19 MAIG 2018

El dissabte 19 de maig, es participà en la trobada de la Selva del Camp, per commemorar el 20e aniversari dels seus gegants, l'Ipòlit i la Madalena.  

Cap a les 5 de la tarda, rebuda i aparcada de les trenta cinc colles participants, en un grandíssim espai i tot seguit una petita passejada fins a l'Hort d'Iglesias, on es fotografien colla a colla amb els gegants de la Selva del Camp, fent l'entrega del record de la trobada d'una placa de fusta on està gravat al foc l'esdeveniment de la trobada, per prosseguir a plantar al lloc corresponent designat per cada una de les colles.

A 2/4 de 7 de la tarda, es procedeix a l'iniciï de la passejada, pels carrers i places de la vila: carrer de la Botànica, carrer de Tarragona, plaça del Portal d'Avall, carrer Major, carrer de les Clavegueres, raval de Sant Rafel, plaça de Simó Salvador, carrer Castell, carrer Major, avinguda de Puig i Ferreter, carrer de Joan Domingo per acabar el recorregut al camp Municipal 'Esports, on es van realitzar els balls finals de totes les colles participants.

I com és costum en l'intercanviï de trobades geganteres i després de tancar les figures, a les 10 del vespre, segellàrem la festa amb un bon sopar, com havia de ser dins del món geganter: d'una típica fideuà de peix.  

Amb l’assistència total de deu membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, aquesta vegada sense grallers.

Portant com a imatgeria els gegants del Carme: l'Hereu i la Pubilla, portats per: Robert Tavira, Dani Tortosa, Pere Agea i l'Ivan Pozo; i tres capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Joaquim Aldana amb el Popeye i Amanda Balasch amb la Nena Anna; Acompanyants: Alfonso Màquez, Mercè Clota, Maite i Cristóbal Tavira (conductor i fotògraf).

Galeria d'imatges