Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Últim adeu al regidor de Cultura Albert Rosinés i Vilardosa.

02 de novembre de 2014...A Tàrrega.

DIUMENGE 02 NOVEMBRE 2014

En una emotiva cerimònia funeral que ha omplert de gom a gom l’Església Parroquial de Santa Maria de l’Alba, Tàrrega ha donat  l’últim comiat al regidor de Cultura.

Morí el passat divendres 31 d'octubre a l’edat de 54 anys a causa d’una llarga malaltia, fet pel qual la capital de l’Urgell decretà dia de dol oficial.

Han assistit els edils del consistorial targarí juntament una delegació institucional, ha sumat també la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa Maria Mora; a més de representants dels pobles del terme i del teixit associatiu de la cultura popular local.

Ja a l’exterior del temple, a la plaça Major, les entitats de cultura popular han acomiadat Rosinés amb un acatament de l’Àliga, el principal element del bestiari, que avui duia dos crespons negres.

També s’han plantat els gegants Eloi i Alba de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i altres elements del bestiari.

Els Tambors de Diables BAT li han dedicat un toc de baqueta i el Grup de Teatre BAT ha entonat un dels seus himnes. La cerimònia ha esdevingut així un càlid homenatge per part de les entitats de la ciutat.

Els assistents han dedicat a la memòria de Rosinés llargs aplaudiments.

Galeria d'imatges