Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mapping - Gravant un vídeo pel 10è aniversari de l'Àliga.

09 de abril de 2017...Com de costum sempre cooperant sense ànim de lucre.

DIUMENGE 09 ABRIL 2017

La idea es celebrar el 10e aniversari de l'Àliga bicèfala de Tàrrega, organitzat per Associació. Cultural  Guixanet i patrocinat pel Ajuntament, gravant en un muntatge molt artístic i original, dirigit per Toni Mira, tots els grups amb els seus elements de cultura popular Targarina, amb una toma de cares dos dies abans al escenari del teatre Ateneu, format part del treball final. 

Matinal de diumenge, a les 10 mati ja estàvem amb el remolc carregat amb els gegants Eloi i Alba, l'Hereu i la Pubilla, els nostres vuit capgrossos amb el seu respectius vestuaris, al pavelló de Sant Josep, preparats per poder gravar el vídeo.

L'espera va ser molt positiva i de llarga durada, amb el director Toni Mira, després de fer variades tomes gravant, els diferents grups de cultura popular targarina, ens tocà a  nosaltres acabant anant a dinar a casa fins a les tres del mig dia.

Amb l'assistència com a geganters: Ton Farran, Dani Tortosa, Alfonso Màrquez i Robert Tavira, de portadors dels capgrossos: Pere Agea amb el Dimoniet, Arwen Agea amb l'Anna,Gemma Puig amb el Nen Trapella i Jepo Costa amb l'Avi Pep, grallera: Núria Moleres, tabal: Enzo Agea.

Com acompanyants: Cristóbal Tavira i Nahuel Agea. 

https://youtu.be/pHAAKdTNLoY 

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.