Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miralcamp - VIII Trobada Gegantera de Miralcamp.

15 de abril de 2018...Pràcticament no fallem cap any.

DIUMENGE 15 ABRIL 2018

Començava la trobada amb bones perspectives, el diumenge dia 15, de 9 a 2/4 de 11 del matí, plantada a la plaça Sant Jaume de totes les colles participants, i esmorzant sense entaular-se, de pa amb tomata oli sal i all i carn a la brasa llonganissa, botifarra negra, cansalada vi de la cooperativa i refresc per a totes i tots.

Tot seguit comença una llarga i improvisada cercavila per tot el poble, amb dos parades de refrigeris i un divertidíssim cap de cony en una d'elles, per acabar a 2/4 de 1 del matí al davant del ajuntament amb l'entrega del record de la trobada d'una botella de cava amb etiqueta commemorativa de la trobada i després ballada final conjunta de totes les colles assistents.

Els de Tàrrega per segona vegada aquest any, anàvem molt ben acompanyats musicalment aquest any pel grallers del Corral Nou.

També es va poder gaudir de la 5en festa de la Floració Firacamp amb parades de tot tipus, tant alimentaries com divulgatives de diverses entitats sense ànim de lucre.

Amb l’assistència total de divuit membres tretze de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i cinc dels gralles El Corral Nou.

Portant com a imatgeria la gegantona Sèpia del barri de la Mercè de Tàrrega i dos gegants, l'Eloi i l'Alba, amb un capgròs. Els geganters presents a la passejada son: Robert Tavira, Jordi Tavira, Adrià Rubio, Pere Agea i Dani Tortosa; Portador del capgròs: Joaquim Aldana amb el Popeie; Acompanyants: els tres fills del Pere: Arwen Agea, Enzo Agea, Nahuel Agea, Jepo Costa, Amanda Balasch, Mercè Clota i Cristóbal Tavira (conductor i fotògraf).

Galeria d'imatges