Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostra d'Entitats.

13 de abril de 2024...A Tàrrega.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DISSABTE 13 ABRIL 2024

Un altre cop, el teixit associatiu de Tàrrega disposa d’aquest gran aparador, on es pot fer divulgació de les seves activitats, projectes i iniciatives.

Torna al calendari la Mostra d’Entitats de Tàrrega, iniciativa recuperada l’any passat.

Amb AgEnTa (Agrupació d’Entitats Targarines), la qual commemora el desè aniversari de la seva fundació.

Tot i que es canvia la ubicació, l’any passat a la plaça de les Nacions Sense Estat i aquest any es trasllada tota la Mostra al carrer del Carme, molt més cèntric, també es considerable d’agrair el canvi del febrer al abril,  reflectant el bon temps, amb molts més targarins passejant pel carrer.

Així, a més d’estands i parades, també s’ofereix un ampli ventall d’activitats participatives, començant a les 17.00 hores, amb gimcana, partides ràpides d’escacs, coca amb xocolata per berenar, taller d’Alzheimer, coral Infantil Mestre Güell, balls de l’Esbart Albada, concert i mini passejades amb gegants i capgrossos d’una punta a l’altra del carrer del Carme.

A més, com a colofó de la tarda festiva, s’ofereix un concert amb el Tal Kual a partir de les 8 del vespre.

Així, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera es fa participativa amb el seu corresponent estand ple de objectes referents del món geganter Targarí, fulls d’inscripció, per poder formar una bossa de voluntaris per ajudar en la multitudinària XXXV trobada del dia 12 de maig, decorat amb els gegantons del barri del Mercè, l’Escamarlà i la seva parella la Sépia, acompanyats com tenia de ser del tres capgrossos, Avi Pep, la nena Anna i el Dimoniet amb l’oportunitat per als mes atrevits de poder fer un petit tastet carregant dites figures.

Amb l’assistència de nou membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, els germans Robert i Jordi Tavira, Pere Agea, David Aiguader, Bernat Gonzalez, Dani Tortosa Urribari, Gemma Puig, Amanda Balasch i Jepo Costa.  

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges