Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofrena Floral a Tàrrega i Via Catalana a Mont-Roig del Camp.

11 de setembre de 2013...Participant en dos actes al mateix dia.

DIMECRES 11 SETEMBRE 2013

Aquest passat onze de setembre, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, va participar com cada any en l’ofrena floral que les entitats targarines fan a la plaça de Rafael Casanova, i que de manera excepcional va acabar a les onze del matí, assistiren: Pepe, Eusebi Pifarre i Robert. 

A partir d’aquesta hora es va donar pas a la sortida dels setze autocars plens de targarins, amb destí a Mont-roig del Camp, per tal de poder participar a la Via Catalana. 

De manera escalonada vam anar surtin cap al seu destí, amb alguna petita retenció a l’altura de Montblanc, vam arribar a dos quarts de dos al pavelló de Mont-roig, on va començar la festa tot esperant l’hora de dinar, ja varem treure una parella de gegants, acompanyats de lo Tossino, els grallers de la Barra i els Batbatuka. 

Desprès de menjar-nos tota la fideuà, vam sortir cap al destí del nostre punt assignat, el kilòmetre 162 de la carretera nacional 340, per formar part de la Via, i allí varem continuar la diada reivindicativa, improvisant una petita cercavila amb lo Tossino, la capgrossa Rosalía, els Batbatuka, els Grallers de la Barra i que va acabar amb el Ball de Gegants de Tàrrega per: Damià, Robert, Eusebi Pifarre i Ton.

Cap a les 17:14 hores es va arribar al punt culminant on ja teníem la cadena de 400 kilòmetres, muntada a la vora de tota la costa catalana.

Desprès de tot plegat, tocava tornar cap a casa varem deixar la via pel voltant de les vuit del vespre i tot passant per algunes que altres retencions de carretera vam arribar a Tàrrega cap a les deu, amb la bona sensació participat en un dia gloriós per atansar-nos una mica més cap a d’independència de Catalunya.                                                                                          

Amb l’assistència dels Portadors dels gegants: Eusebi Pifarre, bert i Alfonso.

Acompanyants: Pepe, Jepo, Gemma, Mamen, Amat , Mercè, Laura, Ton, Damià, Joan Carles, Itziar, Marc, Marina, Mª Alba, Carla, Amanda i Pepi.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Giribet i varis.

Galeria d'imatges