Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participant a l'Ofrena Floral.

11 de setembre de 2022...La diada de Catalunya.

Autor de la foto Jepo Costa.
Autor de la foto Jepo Costa.

DIUMENGE 11 SETEMBRE 2022

A estat doble celebració aquest 11 de setembre amb una nova edició de l’Aplec de Sant Eloi i l’acte institucional de la Diada de Catalunya.

Com no podíem faltar segons mana la tradició a 2/ de 1 del mig dia a la plaça Rafael Casanova, es procedia a la celebració de la diada a Tàrrega amb breus parlaments i l'ofrena floral d’una vintena entitats, participants a l’acte institucional. Celebrat l’acte institucional de la Diada.

Amb la presencia d’un vintena d’entitats i dels membres del consistori, com a màxima representació, amb de l’alcaldessa Alba Pijuan, on el seu discurs posa en valor la llengua, l’art la cultura per enfortir la identitat de popular Catalana, com a vehicles de cohesió i defensa de les llibertats, fent una proclama a favor de la llibertat i la democràcia en majúscules.

Representants dels grups parlamentaris: Erc, Cup, Psc i Junts per Catalunya. Tancant l'acte, amb el cant de l'himne dels Segadors, dirigit per la Mercè Salvadó.

Amb l’assistència presentant un ram de flors Gegant, de Amanda Balasch i Jepo Costa, com a representants de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.