Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portant fins a 5 figures al 1er sorteig de la Grossa a Barcelona.

31 de desembre de 2013...Històrica diada a Barna.

DIMARTS 31 DESEMBRE 2013

Una petita representació de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, ha estat present en el Teatre Nacional de Catalunya, participant en el rodatge per TV3 al sorteig de la Grossa de cap d’any.

Portant els capgrossos, el Catalanet, l’Anna, la Nana Honorata i col·laborant amb portadors per portar els dos capgrossos de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, la Tardor i l’ Hivern.

Amb la presencia de la protagonista del sorteig, la Roser, la Capgrossa d’Alella, molt ben acompanyada de 50 capgrossos de diferents colles geganteres: Cervelló, Cervera, Tàrrega, Corbera de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Iluro de Mataró, l’Havana de Mataró, la Roca Fumada de Juneda, Lloret de Mar, Manresa, Carlins de Manresa, Infercel de Montornès del Vallès, Premià de Mar, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Codines, Sant Quintí de Mediona, Vilassar de Mar, així com dels Gegants del Pi, Sant Andreu de Palomar, Sant Josep de Calasanç, Plaça Nova i Coordinadora de Geganters de Barcelona.

Amb l’assistència dels portadors dels capgrossos i la nana de Tàrrega: Amanda, Laura  i Jepo Portadors capgrossos de A.C.G.C: Mamen i Amat, Acompanyants: Martina, Pepe i Eusebi Pifarre. No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges