Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Processo del Corpus.

22 de juny de 2014...A Tàrrega.

DIUMENGE 22 JUNY 2014

El diumenge 22 de juny, s'ha celebrat la Festa del Corpus,  desprès de la missa celebrada amb la presencia del bisbe de Solsona el targarí Xavier Novell, cap les 20 hores començava la processó amb els gegants Eloi i Alba, amb quatre portadors.

Al final de la passejada i un cop acabada la festa religiosa a la plaça Major s'ha ballat amb els dos gegants i interpretat musicalment amb els grallers els Espremulls, el Ball de Gegants de Tàrrega.

També hem pogut gaudir de la presencia del mestre graller el Xavier Serret i la Imma (la seva senyora), com a mostra d'agraïment per la tasca ja acabada, d'ensenyar al nostre grup de grallers, se l'hi a fet entrega d'un polar de la Fal·lera, signat per tota la colla i un quadre amb la foto del record de la XXVII trobada de Tàrrega.   

Amb l’assistència total de catorze membres, com a geganters: Ton Farran, Robert Tavira, Jordi Tavira i Amat Cera. Com acompanyants: Jepo Costa, Xavier Vidal, Carina Aguilar, Mamen Sanchiz, Laura Cera, Martina Cera, Anna Burgos, Nuria, Xavier Serret i Imma.

Galeria d'imatges