Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restauració dels Centenaris.

04 de desembre de 2021...A Reus al taller Avall.

DISSABTE 04 DESEMBRE 2021

Ens complau  molt i gracies al Ajuntament de Tàrrega que per medi del regidor de Cultura Carlos Wilchez, es portaran a restaurar els gegants centenaris, en Ramon Berenguer I i Almodis.

La restauració es dura a terme al taller Avall de Reus, son especialistes en escultures i elements festius, compten amb un excel·lent equip de professionals, plural i capaç de realitzar qualsevol projecte i/o intervenció en el camp del patrimoni històric, artístic i de béns culturals.

De bon dematí es surt de Tàrrega amb els centenaris carregats un dia abans, cap a les terres Tarragonines, arribant al mateix centre de Reus, amb certes dificultats , pels petits carrers i zones blaves que dificulten l’accés del remolc i el tot terreny que l’estira   

I per finalitzar la bona feina feta, com es de costum en el mont geganter, es procedeix a reparar forces amb un bon esmorzar de forquilla i ganivet.

Amb l’assistència de sis geganters de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a portadors del pesadíssims centenaris: Dani Tortosa, Robert Tavira i Jordi Tavira; Acompanyants: Enzo Agea i Nahuel Agea; Com a conductor del cotxe i remolc el nostre president el Pere Agea.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges