Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona Tracalada.

13 de setembre de 2014...A Bellpuig.

DISSABTE 13 SETEMBRE 2014

Tal com varem fer l'any passat i per tornar-los la visita que ens varen fer pel maig, el dissabte a la tarda cap a la vila urgellenca de Bellpuig per gaudir de la seva segona Tracalada, una festa molt complerta començant a dos quarts de sis de la tarda.

Amb una multitudinària cercavila, des de la plaça Sant roc, plaça Ramon Folch, avinguda Catalunya, carrer Pompeu Fabra, avinguda Urgell, plaça Ramon Folch i per acabar a la plaça Sant Roc, amb vint-i-vuit colles de gegants, castellers i dimonis i entrega del record de la trobada.

La nostra colla ha participat amb els gegants més emblemàtics per Tàrrega com son l'Eloi i l'Alba, els capgrossos Anna i Avi Pep, molt ben acompanyats musicalment pel nostre grup de grallers.

Acabant la diada gegantera com no, amb un bon sopar de germanor al pati del castell.

Amb l’assistència de vint membres de Tàrrega: portadors dels gegants: Damià Pujol, Dani Palau, Jordi Tavira i Robert Tavira; grup de grallers: Eusebi Pifarré i Laia; tabalers: Jan, Nuria moleres, Ester Puig i Laura Martin; acompanyants: Benjamí i les seves dos filles, les dos filles de la Dolors, Amanda Balasch, i els pares del Jan: Joan i Rosa  i portadors dels Capgrossos: Jepo Costa (Avi Pep) i Dolors (l'Anna).

Galeria d'imatges