Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de capgrossos, acabant en un petita passejada.

3 de gener de 2015...Al Parc de Nadal.

DISSABTE 03 GENER 2015

El dissabte 3, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera ha participat en l’últim dia del Parc de Nadal. Amb un taller de dibuix i concurs per triar-ne un pel cartell de la XXVIII trobada del dia 17 de maig, classificat en tres categories, una entre els tres i sis anys, la segona de set a deu i la tercera ja per els mes grans entre deu i catorze anys, sortint elegit el dibuix del capgròs "el Dimoniet", per un jurat del mateixos membres de la colla assistents en la diada.

La festa comptà amb una exposició dels vuit capgrossos i els gegantons Escamarlà i Sépia, fent gaudir els més petits en poder tocar, acariciar i dibuixar les figures.         

S’acabà el taller a les sis de la tarda, començant una curta cercavila pels espais que ocupa el Parc de Nadal, amb els  capgrossos: el Catalanet, el Dimoniet, l'Anna, la Castanyera, el Nen Trapella, i l’Avi Pep,  molt ben acompanyats pels grallers de la Fal·lera Gegantera.

Amb l’assistència total de dotze membres: els que han participat en el taller i com ha portadors dels capgrossos són: Amat Cera, Jordi Tavira, Francesc Tavira, Mercè Clota, Anna Burgos i Marimar Palau.

A la Cercavila com a Grallers: Itziar Minguell i Carina Aguilar i com a tabaler: Javier Burguès. Com acompanyants: Sonia Delgado, Robert Tavira i Rafel Palau.

Galeria d'imatges