Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de capgrossos, acabant en un petita passejada.

4 de gener de 2014...Al Parc de Nadal.

DISSABTE 04 GENER 2014

El dissabte 4, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera va participar en l’últim dia del Parc de Nadal Amb un taller de dibuix i l’exposició dels vuit capgrossos i la nana Honorata, fent gaudir els més petits en poder tocar i acariciar les nou figures i, al mateix temps, veient un vídeo on es realitza la Dansa dels Capgrossos de Tàrrega i tots els balls que es van fer el dia 13 de maig del 2012, a la plaça Major, en la festa de l’Eixida.         

S’acabà el taller a les sis de la tarda enmig d’una petita pluja, sense poder treure els gegants, però fent una curta cercavila de quatre capgrossos (l’Avi Pep, el Popeye, la Castanyera i el Catalanet) pels espais que ocupa el Parc de Nadal, ben acompanyats pels grallers de la Fal·lera Gegantera i el Grup de Tambors dels Diables Bat.

Els que han participat en el taller i com ha portadors dels capgrossos són: Jepo, Gemma Puig, Alfonso Maequez i Francesc Tavira. A la Cercavila com a Grallers: Eusebi Pifarre, Itziar Minguell, Carina Aguilar, Bea, Pepi Boronat, Damià Pujol, Xavier Serret i Laura Martin (tabalera). Com acompanyants: Dani Palau i Robert Tavira. 

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Jepo Costa.

Galeria d'imatges