Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarda de convivència a la residència de gent gran Sant Antoni de Tàrrega.

18 de juny de 2016...Un dia per alegrar els seus usuaris

DISSABTE 18 JUNY 2016

Tal com vàrem fer l'any passat, s'ha fet una visita als residents del Hospital, per fer-los passar  una tarda diferent i distreta, trencant la seva monotonia diària, amb la música de les gralleres amb una animada  i espontània ballaruga, des residents, gegantons i  capgrossos, gaudint tots plegats d'uns moments súper divertits.

Finalitzant la vetllada amb un petit refrigeri, rebosteria i refrescants suquets de fruita, per fer passar una mica la forta calor que feia.

Amb l’assistència total de disset membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant els gegantons: l'Escamarlà i la Sèpia.

Com a geganters portadors i balladors dels dos gegantons portats a la residencia: Robert Tavira, Alfonso Màrquez, Jordi Tavira i Ton Farran.

Grup de Gralleres: Itziar Minguell, Laia Andreu, Núria Moleres i Carina Aguilar. Tabalers: Mònica Puig, Francesc Segarra, Pau Segarra; Bombo: Marimar Palau.

Portadors dels tres capgrossos: Francesc Tavira amb l'Anna, Sonia Delgado amb el Nen Trapella i Gemma Puig amb l'Avi Pep. Acompanyants: Marta Delgado i Cristóbal Tavira.  

Galeria d'imatges