Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega - Enterro del Josep Anton Bonet Clares.

18 de juliol de 2018...Sentit homenatge a un dels presidents i cap de colla, de llarga durada.

DIMECRES 18 JULIOL 2018

Ha estat un dimecres trist però emotiu, donat un últim homenatge al Josep Anton Bonet. Dins la colla actual de geganters, som pràcticament tots nous, ell era el cap de colla quant Tàrrega esdevingué ciutat gegantera al 2009 - 2010, al acabar va dimitir com a cap de colla i va plegar de la colla.

El que hem fet avui es retre un últim homenatge a una persona que va tenir una gran voluntat de continuar en la tasca gegantera targarina, durant molt anys com a cap de colla i president.

La colla actual targarina a fet acte de presencia davant la porta de la parroquià amb la presencia de quatre gegants: Eloi i alba, Jaume I i Violand d'Hongria, acompanyats de 10 geganters, fent un passadís del fèretre portat a braços per amics i familiars de Josep Anton Bonet.

S'ha fet saber la pèrdua i ens han donat el seu condol, la secció anomenada Vocalia Lleidatanes - Pirineus de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i també una associació anomenada Arroplega Gegants de Catalunya (on els seus associats ajuden a colles en les seves trobades a portar els seus gegants).

Amb la presencia dels geganters i geganteres: Mamen Sanchis, Mercè Clota, Robert Tavira, Jepo Costa, Cristóbal Tavira Joaquin Aldana, Amanda Balasch, Sònia Delgado, Ton Farran i Ivan Pozo.

Galeria d'imatges