Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega - Festes de la Mare de Déu del Carme.

15 de juliol de 2018...Amb els Gegants del Carme, Hereu i Pubilla, en la seva festa de barri.

DIUMENGE 15 JULIOL 2018

El dissabte dia 15 de juliol, celebràrem com cada any la festa del barri del Carme (a la vigília de la Mare de Deu del Carme), molt ben organitzada per la Fraternitat Amics del Carme, amb els gegants del barri, l’Hereu i la Pubilla i set capgrossos: Popeie, Nen Trapella, Avi Pep, Negret, Dimoniet, Castanyera i Anna.

En un dia força calorós i els carrers plens de gent que passejava, començava una bona cercavila, per la plaça del Carme, pujant i baixant pel raval del Carme, avinguda Catalunya, carrer Santa Anna, carrer del Carme, (amb parada fen balls de bastons i gegants) acabant a la plaça del Carme amb música i balls de bastons i foto de grup.

Acabant la diada amb un petit refrigeri als baixos de l'església, invitats per la Fraternitat Amics del Carme.  

Amb l’assistència total de 15 membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants portats a la passejada: Hereu i Pubilla: Robert Tavira, Dani Tortosa i Ivan Pozo.

Portadors dels set capgrossos: Sonia Delgado amb el Dimoniet, Gemma Puig amb l'Anna, Jepo Costa amb l'Avi Pep, Mariona amb el Negrito, Joaquin Aldana amb el Popeie, Adrià amb la Castanyera i Xavier Maneja amb el Nen Trapella; Acompanyants: Mercè Clota, Amanda Balasch, Cesc Tavira, Alfonso Márquez i Cristóbal Tavira.

Galeria d'imatges