Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega - Processó del Corpus.

03 de juny de 2018...Pel Corpus els gegants no poden faltar.

DIUMENGE 03 JUNY 2018

El diumenge tres de juny, com cada any es celebra la Festa del Corpus, desprès de la missa i acabant amb el ball de l'Àliga, cap les vuit del vespre, comença la lluïda processó, amb el recorregut per: carrer Agoders, plaça del Carme, carrer del Carme, carrer Santa Anna, carrer Santa Maria, carrer Sant Joan acabant a la plaça Major, encapçalada pels gegants Eloi i Alba i Hereu i Pubilla seguint l'ordre el tutiferari, creu i un escolà per banda, banderes, àliga, grallers, infants de la primera comunió, escolans, capellans, el tàlem i la custòdia.

Amb parada al carrer del Carme. Al final desprès de fer l'ultima benedicció, s'acaba la festa religiosa a la plaça Major, es balla amb els quatre gegants el Ball de Gegants de Tàrrega, interpretat musicalment amb els grallers els Espremulls.

Amb l’assistència total de vuit membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega: Robert Tavira, Pere Agea, Ton Farran, Ivan Pozo i Dani Tortosa.  Acompanyants: Jepo Costa, Cristòbal Tavira i Sònia Delgado.

Galeria d'imatges