Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

V mercat de Nadal del nucli antic de Tàrrega.

17 de desembre de 2016...Recolzant el comerç Targarí.

DISSABTE 17 DESEMBRE 2016

Els establiments comercials del nucli històric de Tàrrega celebren aquest dissabte 17 de desembre la quinta edició del seu Mercat de Nadal, amb parades d'artesania, activitats familiars i caliu nadalenc. La proposta, que tingué lloc d’10 del matí a 10 de la nit, vol atraure visitants al nucli antic de Tàrrega durant les festes, ideal per realitzar les compres de festes i passejar per carrers plens d'encant.

Per això també s’han preparat un seguit d’activitats gratuïtes per a tota la família: 11 matí, de Plaça Major a Plaça de Sant Antoni xocolatada amb actuació de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

A les 12 migdia visita a l'exposició joc i joguines a l'antiguitat amb tallers de jocs tradicionals per a tots els públics al Museu Comarcal de l'Urgell. De 12 del migdia a 6  de la tarda, animació directa a la Plaça de Sant Antoni. Amb l'assistència total d'onze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant tres gegants i tres capgrossos, acompanyats pel grup de timbals dels dimonis de l'Abat.

Com a geganters portadors i balladors dels tres gegants portats a la passejada: Jaume I, Violant d’Hongria i l'invitada d'honor la geganta de la Sang l'Angeleta: Robert Tavira, Jordi Tavira, Alfonso Márquez i Dani Palau; Portadors dels tres capgrossos: Mercè Clota amb el Nen Trapella, Laura Cera amb el Popeie i Judit Gassó amb la Nena Anna; Acompanyants: Amat Cera, Cristina Bramón, Francesc Tavira i Núria Moleres.

Galeria d'imatges