Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega - XVII Festa del Voluntariat.

07 de juny de 2018...Mostra d'agraïment com a col·laboradors, a la residencia de Gent Gran Sant Antoni.

DIJOUS 07 JUNY 2018

Es una festa molt especial per la residencia de Gent Gran Sant Antoni, on agraeixen de manera inestimable l'ajuda de diferents persones i entitats que ofereixen la seva col·laboració al llarg de l'any. Amb l'agraïment per a tots els presents: Junta de Patronat, Junta de l'Associació St. Antoni, Ajuntament de Tàrrega, Voluntari eclesiàstic, Càritas, BAT, Càritas a la Residència, Col·legi St. Josep, Escola PIA, Escola Jacint Verdaguer, Escola Àngel Guimerà, Escola Maria Mercè Marçal, CAU, Creu Roja, Coral Mestre Güell, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera representada per Mercè Clota i Sònia Delgado, Grup de Música les Jotes, Grup de Música dinàmics, Armats de Tàrrega, Grup d'Àngels de l'Alba.

I particulars que han ajudat: amb la revista, fent de reis, obrint l'església, fent concerts de música.

El temps va respectar i es va poder fer la festa al jardí, amenitzada pel grup d'escala en hifi Alfa, que fer una actuació memorable, obsequiant al nombrós públic, amb cançó catalana, bandes sonores de pel·lícules, boleros, cançó ballable...etc.

Es varen lliurar els reconeixements a tot/es els voluntaris/es per part del director Josep Lardiez i de la presidenta de la junta de residents la Sra. Joana Besora i el Sr. Fidel Pérez, vicepresident de la junta de residents.

La Presidenta del Patronat, Rosa M. Perelló, fou la primera homenatjada i vàrem continuar amb totes les persones i entitats que ajuden.
Seguidament un grup de voluntàries ens va oferir una cançó a capela sobre el voluntariat. Fen esment d'agraïment de tot cor a tothom qui ajuda durant l'any la seva tasca i la seva dedicació desinteressada.
Per finalitzar es va fer un pica-pica.

Galeria d'imatges