Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada.

03 de agost de 2014...A Bellver d'Ossó.

DIUMENGE 03 AGOST 2014

Aquest diumenge dia 3 d'agost, s'ha anat a tornar l'intercanvií de sortida a la colla d'Ossó de Sió, al poble veí de Bellver d'Ossó, amb quelcom més d'un centenar d'habitants, situat a l'esquerra del riu Sió destacant l'església romànica de Sant Pere de Bellver de Sió.

Aquets dos pobles comparteixen els grallers d'Agramunt; són colles molt be avingudes i sempre treballen juntes.

Després d'esmorzar a les dos quarts d'onze del matí, un bon entrepà de llonganissa i cansalada i a les dotze cercavila popular per tots els  carrers del poble, amb tres colles geganteres (l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, la Colla d'Ossó de Sió i la de Pradell de Sió), els bastoners de Balaguer i els grallers d'Agramunt. Tots van donar color i alegria durant la cercavila.

La colla de Tàrrega va participar-hi molt ben acompanyada pels seus propis grallers, amb els gegants Hereu i Pubilla i cinc capgrossos: el Dimoniet, L’Anna, el Popeie, l'Avi Pep i el Nen Trapella.

El final de la cercavila s'ha realitzat a  la mateixa plaça on ha començat amb l'oferiment per finalitzar la diada un animat ball conjunt de totes les colles participants.  

Amb l’assistència de vint membres de Tàrrega.

Portadors dels gegants: Robert Tavira, Jordi Tavira i Xavier Vidal; grup de gralleres: Itziar Minguell, Carina Aguilar, Noèlia Vidal, Judit Vidal, Lidia Vidal i Mamen Sanchis; tabalers: Neiva, Laura Martin i Ester Correa; acompanyants: Martina Cera i Joan Antonio Martin, 

i portadors dels Capgrossos: Mercè Clota (Popeie), Pepe Quesada (l'Anna), Anna Burguos (Dimoniet), Jepo Costa (Avi Pep) i Amat Cera (el Nen Trapella).

Galeria d'imatges