Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de Gegants en la 1era Tracalada a Bellpuig.

14 de setembre de 2013...Gran diada per la Cultura i Revolta Popular.

DISSABTE 14 SETEMBRE 2013

L'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, vam participar aquest passat dissabte dia 14, en la primera Tracalada, portant els gegants: l'Hereu i la Pubilla, l'Eloi i l'Alba, els vuit Capgrossos: el Catalanet, L’Anna, L’Avi Pep, el Popeye, el Nen Trapella, la Castanyera, el Dimoniet, el Negret i la nana Honorata. 

En el veí poble Urgellenc de Bellpuig, vam participar en una diada plena d'actes per la cultura i revolta popular, vam començà  a dos quarts de sis de la tarda, en una cercavila popular, amb el Ball de Gegants de Tàrrega, interpreta per els Grallers d’Agramunt i la participació de les colles: colla Gegantera de Borges Blanques, Grup de Geganters de Cervera, Colla Gegantera de la Fuliola, Associació cultural l'Arreu de Mollerussa, La Tropa del Cargol de l’Albi, l’Associació la Roca Fumada de Juneda, Colla Gegantera de Maials, Gegants del Carnaval de Solsona, lo Tossino de Tàrrega, Colla Gegantera de Miralcamp, Colla Gegantera de Tornabous, La Mulassa de Falset, Colla Gegantera de Maldà, Colla Gegantera de Gerb, Colla Gegantera de Vilanova de Bellpuig, Colla Gegantera de Torrefarrera.

Després del Cercatasques que començava a les vint hores, sopar popular al pati del Castell amb totes les disset Colles Geganteres i les cinc colles de diables, que mes tard, muntaren un gran correfoc i per finalitzar la vetllada concert a la carpa per els mes marxo sos.

 Amb l’assistència dels Portadors dels gegants: Robert, Carina, Alfonso, Amat, Ton, Ricard. Portadors dels Capgrossos: Jepo, Anna Burgos, Gemma, Mercè, Laura, Gabriel, Itziar, Ester, David, Maika. Acompanyants: Pepe, Mamen, Martina, Amanda.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per la Mamen Sanchis.

Galeria d'imatges