Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada Gegantera al Barri Pubilla Cases.

29 de juny de 2014...A Hospitalet de Llobregat.

DIUMENGE 29 JUNY 2014

El dia 29 de juny, s'ha anat a tornar l'intercanvií de sortida a la colla Manotes de Tro del barri "Pubilla cases" a Hospitalet de Llobregat. Després d'esmorzar un bon entrepà de llonganissa, a les onze del matí, començà el recorregut o passejada pels carrers de la ciutat, amb un bon nombre de colles d’arreu de Catalunya que varen donar  color i alegria durant la cercavila.

La colla de Tàrrega va participar, molt ben acompanyada  pels nostres Grallers, amb els gegants Eloi i Alba, Jaume I i Violant d'Hongria i quatre capgrossos: el Catalanet, L’Anna, el Popeie i el Nen Trapella.

El fi de la cercavila va ser a la cèntrica plaça del Barri, on cada una de les colles participants va poder oferir el ball conjunt. Seguidament, es va fer l'entrega d'una nina feta de manera totalment artesana, amb la semblança de la seva geganta de manotes, com a record de la trobada a totes les colles participants.

Com anècdota curiosa cal esmentar el fet de la prohibició per part de la comissió de festes del barri, a dos membres de la nostra colla, de portar posada una típica barretina catalana al cap i una estelada penjada a l'esquena com si fos una de capa.  

Amb l’assistència de vint-i-sis membres.

Portadors dels gegants: Robert Tavira, Jordi Tavira, Eusebi Pifarré, Dani Palau i Alfonso Márquez.

Grup de Gralleres: Carina Aguilar, Noèlia Vidal, Judit Vidal, Lidia Vidal i Cristina. Tabalers: Javier Burguès, Ester Puig, Noelia Vidal, Laura Martin i Ester Correa.

Acompanyants: Amat Cera, Josep Puig i Sala, Benjamí (conductor remolc), Ramona, Àlex, Xavier Burguès (pare) i Joan Martin. 

I portadors dels Capgrossos: Dolors "tieta Eusebi"(Popeye), Marimar Palau (l'Anna), Gema Puig (Catalanet) i Xavier Vidal (el Nen Trapella).  

Galeria d'imatges