Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada gegantera de la festa del roser de Boldú.

23 de maig de 2015...Passejada de la Fuliola a Boldú.

DISSABTE 23 MAIG 2015

És la primera trobada de les festes del Roser de Boldú, organitzada per la colla grallera i gegantera de la Fuliola i Boldú.

Amb la presencia d'un total de tres colles: els amfitrions, Bellpuig i l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

Ara ja farà tres anys vàrem estar a la Fuliola, on començava dita colla,  aquest any s'hi ha  tornat, per donar-los  ànims a continuar endavant en aquesta bona tasca que des de llavors no han para de realitzar. 

La plantada començà a dos quarts de cinc de la tarda a la Raval, punt d'unió entre la Fuliola i Boldú, a les cinc sortida de la cercavila en direcció cap a Boldú.

Al finalitzar ens obsequiaren com a record de la Trobada, una mangala amb un escrit referent al esdeveniment, continuant amb un petit berenar i molt jocs per a petits i grans.

Amb l’assistència total de vint-i-dos membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant dos gegants, dos gegantons i set capgrossos.

Com a geganters portadors dels dos gegants portats a la passejada: Eloi i Alba i els gegantons: Escamarlant i Sípia: Dani Palau, Damià Pujol, Robert Tavira, Jordi Tavira, Oscar i Joan cusi i germà respectivament de Eusebi Pifarré i Alfonso Márquez; Grup de Grallers: Eusebi Pifarré i Pepi Boronat; Tabalers: Ester Puig, Laura Martin i Javier Burguès; Portadors dels set capgrossos: Pau amb el Nen Trapella, Mireia Hernàndez  amb la Castanyera, Gemma Puig amb el Negret, Mercè Clota amb el Popeie, Sonia Delgado amb el Dimoniet, Francesc Tavira  amb l'Anna i Jepo Costa amb l’Avi Pep; Acompanyants: Ramona, Josep Mª i Amanda Balasch; Com a conductor del cotxe remolc en Cristóbal Tavira.

Galeria d'imatges