Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita dels alumnes del Taller Alba.

21 de març de 2014...Promocionant.

DIVENDRES 21 MARÇ 2014

Aquest tercer divendres de mes passat, a les onze del matí, hem fet una petita cercavila, començant al Palau dels Marquesos de la Floresta, amb dos grallers, la geganta Pubilla i tres capgrossos (l'avi Pep, el Dimoniet i l'Anna).

Tot seguit una visita guiada i mostra de l'imatgeria que disposem, tot explicant en que consisteixen les nostres activitats i presentant les figures als membres del  Servei de Salut Mental de l'Associació Alba.

Després hem anat al espai fassina on hi tenim el garatge on hi guarden el remolc i han provat els cavallets dels gegants.

Finalment abans de marxar, s’han posat el capgròs Popeye, per veure el que es sentia ser allà dins i els hem convidat a portar els capgrossos el proper dia 11 de maig a la  XXVII Trobada que organitzem en la Festa Major de maig.

Ha estat sens dubte una experiència molt bona i ens ho hem passat genial.

Amb l’assistència de Jepo com a portador del capgròs Avi Pep i narrador de la història dels gegants i capgrossos de Tàrrega, l’Eusebi, la Laia com a grallers, el Robert com a geganter i la Mercè, l’Anna Burgos com a capgrossos.

Galeria d'imatges