Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita d'usuaris d'una secció de l'Associació Alba.

21 de abril de 2017...Sempre es un plaer d'esperar la col·laboració dels usuaris d'Airecel.

DIVENDRES 21 ABRIL 2017

Visita guiada de 12 usuaris i la monitora Pilar Male, en una de les sortides que fan habitualment per conèixer les associacions de Tàrrega, per gaudir d'una  divertida experiència que de ben segur recordaran.

Van poder conèixer una mica més els gegants, gegantons, nana i capgrossos de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Amb el propòsit d'aprofitar l'ocasió, per poder fer proves amb el capgrossos i  saber la disponibilitat dels usuaris de Airecel, per tal de poder col·laborar com a portadors en la XXX Trobada de Gegants, capgrossos i grallers, que organitzem el dia 14 de maig.

Després de decidir quin capgròs volia portar cada un, el Lluis Torra es posà el Popeie, la Anna es posà la Nena Anna, també es provaren  els capgrossos Avi Pep i Castanyera.

Fent una petita passejada de la vitrina del carrer les Piques, on tenim exposada l' imatgeria, fins a pàrquing del Espai Fassina on tenim guardat el vestuari, per tal de saber assimilar anar caminant amb el capgròs posat i vestir-se amb la roba pertanyent de cada un dels capgrossos.   

Membres assistents de la colla: Mamen Sanchis, Pere Agea, Núria Moleres i Jepo Costa.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges