Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada del Institut Manuel de Pedrolo.

16 de març de 2023...Sempre preparats per fer difusió tradicional.

Autor Jepo Costa
Autor Jepo Costa

DIJOUS 16 MARÇ 2023

El passat 16 de març, va ser un dijous gratificant, cooperant, com de costum, amb altres entitats, ja que vam oferir una visita guiada a la Casa dels Gegants als alumnes del SIEI de l’Institut Manuel de Pedrolo, concretament a 9 persones entre professores i alumnes d’ESO.

En una visita guiada a la nostra seu, a la Casa dels Gegants i Capgrossos de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega al carrer de les Piques, ens van venir a visitar per conèixer de primera mà les figures representatives de la nostra ciutat.

Moltíssimes gràcies per tot el que ens vau escoltat, va ser força interessant, amb alguna prova inclosa, per part dels alumnes, com posant-se el cap gros Avi Pep, també aixecant i fent bellugar la geganta Pubilla del Barri del Carme.

I lo més bonic de tot va esser la presentació de les figures de la vitrina, per part d’un dels alumnes, que al mateix temps és membre de la colla gegantera.

Amb l’assistència de quatre membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera: el nostre president Pere Agea, la secretaria Sonia Delgado, el tresorer Jepo Costa i la membre de la colla Amanda Balasch.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Jepo Costa i professores del Institut.

Galeria d'imatges