Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

X Trobada de Gegants de Vilanova de Bellpuig.

26 de maig de 2013...Com a casa.

DIUMENGE 26 MAIG 2013

L'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera acomiada el maig a Vilanova de Bellpuig, on la colla local de Grallers i Geganters la Guineu celebrà la seva desena trobada de gegants, durant aquest passat diumenge. 

Cap a les deu del matí s'omplien els carrers amb una cercavila amb més d'una quarantena de gegants i capgrossos, provinents d'una vintena de colles d'arreu del país.

Al final hi hagué els balls propis de les colles, com el nostre “Ball de Gegants de Tàrrega”, excel·lentment ballat amb quatre gegants i interpretat pels Grallers de la Barra.

Desprès el ball conjunt final de totes les colles, es celebrà un bon dinar al pavelló esportiu amb l'entrega del record de la trobada. 

Al mateix temps, hom celebrava la dotzena fira Cominart, amb una setantena d'expositors dels àmbits del comerç, la industria i l'artesania que van omplir els carrers i places de la vila de gent i color.

Amb l’assistència de 19 membres i els grallers de la Barra, amb els Gegants: Hereu, Pubilla-- Eloi, Alba. Portadors: Robert, Damià, Ton, Jordi, Eusebi Quinquilla i Joan Carles.

Geganters  acompanyants: Pep, Josep Sanchiz i Josep Mª Tudó. Portadors Capgrossos: Itziar (l’Anna), Mercè (Popeye), Marc (nen trapella), Jepo (l’Avi Pep), Mamen (Dimoniet), Carina (Castanyera), Gabriel (Negret), Laura, Marina i Mª Alba.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per varis de la colla.

Galeria d'imatges