Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXI Trobada gegantera del corpus a Cornellà de Llobregat.

21 de maig de 2016...Viatge i organització caòtica.

DISSABTE 21 MAIG 2016

És la XXI trobada del corpus de Cornellà de Llobregat, organitzada per la colla Foment de Cultura Popular.  

Amb un viatge una mica penós, al gairebé fer cap al mig de Barcelona, per un dubte en un creuament, tardàrem unes dos hores des de Tàrrega passant per Esplugues de Llobregat, però finalment arribarem a Cornellà.

Aquesta vegada comencem a les 2 del migdia amb una anunciada però nul·la recepció de colles, això si, amb una plaça plena de geganters, entretingudes amb bastants i diversos jocs d'habilitat mental, tots molt ben fets amb fotos i dibuixos  d' imatgeria de Cornellà i seguidament a dinar, en un pati sense nom i un bat de sol de campionat, ens tocava de coure nosaltres mateixos un bon sortit de carn a la brasa; no cal dir-ho, abans dels postres ja estàvem tots en un altre lloc del poble on feia l'ombra.

La plantada començà a 2/4 de cinc de la tarda a la plaça de l'Església. A les 6 sortida d'una llarga cercavila en direcció cap a carrers Ametller, Rubió i Ors, Cerdanya, Ramón Sala i Massaguer, Passeig dels Ferrocarrils Catalans i final a la Plaça de la Sardana, on finalitzà amb l' obsequi d'una rajola amb les dades del esdeveniment com del record de la Trobada i ballada general de comiat de l’acte central de la XXI Trobada del Corpus.

Amb l’assistència total catorze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, amb dos gegants i cinc capgrossos.

Com a geganters portadors dels dos gegants portats a la passejada: l'Hereu i la Pubilla: Robert Tavira, Alfonso Márquez i Jordi Tavira,

Gralla: Ester Puig. 

Tabalers i bombo respectivament: Laura Martin, Joan Martin i Cristóbal Tavira; Portadors dels cinc capgrossos:  Francesc Tavira amb l'Anna, Gemma Puig amb el Catalanet, Sonia Delgado amb el Nen Trapella, Mercè Clota amb el Popeie, Jepo Costa amb l’Avi Pep;

Acompanyant la Rosa, mare de la Laura Martin i Amanda Balasch (fotògrafa).

Galeria d'imatges