Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXIX Trobada de Gegants, Grallers i altres Grups Festius.

14 de agost de 2016...A Hospitalet de l'Infant.

DIUMENGE 14 AGOST 2016

I continuant en un no parar, aquest mes d'agost, tornem a sortir un dia abans d'anar a la Figuerosa, per tornar la trobada que pel maig ens varen fer, a la colla del Foment Cultural de l'Hospitalet del Infant.   L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera participa a la XXIX trobada, portant els gegants Hereu i Pubilla; els capgròs:  el Nen Trapella. A les 18 hores, plantada i exposició de gegants a la plaça Berenguer d'Entença, a les 19 "ballagegants" començà la passejada pels carrers del poble. A les 20'30 ballada final, entrega del record de la trobada acabant com es ja tradicional amb un bon sopar de germanor.

Participant a la trobada fins a 14 colles:  colla Drac Festiu del Foment Cultural del Cavallet de Mar, colla de tabalers del Foment Cultural, Gegant i grallers de l'Hospitalet de l'Infant amb el grup de tabalers "Batukets" i el Gegantó el Frare Celestí, colla de Nans de Vandellòs, gegants de Seròs, colla gegantera de Gandesa, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, colla de Gegants de la Selva del Camp, colla el Calçot de Valls, colla de Colldejou, Santa Coloma de Queralt, colla Gegantera de Centelles i la colla de Vilanova d'Escornalbou.

Amb l’assistència de vuit membres:  portadors dels gegants: Dani Palau, Alfonso Márquez i Jordi Tavira; gralleres: Ester Puig, Cristina i Núria Moleres; tabal: Laura Martin; acompanyants: (fotògrafa), mare i acompanyant de l'Ester Puig; amb els Capgrossos: Gemma Puig amb el Nen Trapella.