Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVI Trobada Gegantera a Alforja.

02 de octubre de 2022...Visita al fillol Baleta.

Autor de la foto Pere Agea.
Autor de la foto Pere Agea.

DIUMENGE 02 OCTUBRE 2022

El diumenge dia 2 d’octubre comença la plantada al principi de l’Avinguda Catalunya,  a les 11:30 del matí, per continuar a les 12 amb la cercavila, passant per l’Avinguda Catalunya, carrer de la Font, plaça de Dalt, carrer Major, plaça del Mercadal, l’Avinguda Catalunya i parc dels Amics.

Acabant amb la ballada final, de totes les colles participants: Falset, Móra la Nova, Mont-Roig, Montbrió, Tàrrega, Prades, les Borges del Camp, Castellvell i els amfitrions d’Alforja.

Tot seguit dinar de totes les colles participants, d’una bona fideuà, amb tot tipus de refrescos i una terrina de gelat per postres. 

Amb l’assistència total de quinze participants de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters portadors dels dos gegants reis: Eloi i Alba, Miquel Cano, David Aiguader, Robert Tavira, Dani Uribarri i Jordi Tavira; Acompanyants: Antoni fill del Miquel, Uriel fill del Miquel, Josep Mª i Magda pares del David, Amanda Balasch, Gemma Puig i Pere Agea (conductor del cotxe amb el remolc).

Portant tres capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb la Nena Anna i Alfonso Màrquez amb la Castanyera.

Acompanyats en la part final de la festa, per set Grallers del grup Tocats pel Vent de Reus.

Galeria d'imatges