Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVII Ciutat Gegantera a Masquefa.

09 de juny de 2012...Amb capgrossos de l’Agrupació i colla de Tàrrega.

DISSABTE 09 JUNY 2012

Un any més, el cap de setmana del 9 de juny, el món geganter de Catalunya s’ha tornat a retrobar. Aquest cop ha estat a  la vila de Masquefa, comarca de l’Anoia, on s'ha celebrat la XXVII  Ciutat Gegantera.

Hi han participat  un total de 115 colles d’arreu, que han donat color per els carrers de la vila. Durant el matí s'han realitzat varies activitats: pregó, jocs, grafítics, tallers, balls de bastons, ball de gitanes,visita històrica, visita al centre de Recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya.

Durant la tarda ha tingut lloc la mostra de balls protocol·laris. Amb la dansa dels Quatrepunts per part dels Capgrossos de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern, a càrrec de l’Associació la Roca Fumada de Juneda i amb la col·laboració com a balladors i monitors, de Jepo Costa, Mª Alba Casteràs de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega. 

I les quatre cercaviles programades, l'Associació Cultural La Fal·lera Gegantera de Tàrrega, única participant de la comarca de l'Urgell,  el dissabte, ha pres part en una d'elles amb: els gegants Eloi i Alba, set geganters i amb la música dels Grallers de la Barra. Seguidament, s'ha fet el sopar de germanor de totes les colles participants amb un bona fideuà.

Amb l’assistència total de deu membres, com a geganters: Ton Farran, Eusebi Quinquilla, Damià Pujol, Robert Tavira i Alex.

Com acompanyants: Pepe Quesada, Amanda Balasch i Carla Casteràs.

Acompanyant a la colla de Juneda i ballant la Dansa dels Quatrepunts: Jepo Costa i Mª Alba Casteràs.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges