Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVII Trobada de Gegants i Capgrossos.

25 de maig de 2014...A Vilanova de Bellpuig.

DIUMENGE 25 MAIG 2014

Aquest diumenge dia 25 de maig, vam tornar la visita que van fer a la nostra XXVII trobada de Gegants i Capgrossos, el dia onze de maig, la Colla Gegantera la Guineu de Vilanova de Bellpuig.

La trobada va constar d'una passejada pel poble de l’Urgell amb la participació d'unes quinze colles. La nostra associació va portar els gegants: Eloi, Alba, Hereu  i vuit capgrossos: el Catalanet, l’Anna, l’Avi Pep, el Popeye, el Dimoniet, el Nen Trapella, la Castanyera i el Negret.

Quan va acabar la cercavila vam fer un bon dinar de fideuà amb totes les colles i ens van entregar el record de la trobada, un canti de fang molt ben decorat.

En acabar el dinar vam poder gaudir d’una variada fira de turisme i d'alimentació ecològica.

Amb l’assistència de vint i nou membres.

Portadors dels gegants: Ton Farran, Damià Pujol, Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Palau i Amat Cera.

Grup de Grallers: Carina Aguilar, Pepi Boronat, Laura Cera, Noelia Vidal, Judit Vidal, Lidia Vidal, Eusebi Pifarré, Laia, Itziar Minguell, Mamen Sanchis i tabalers: Laura Martin, Ester Puig, Abril, Xavier Vidal i Nuria.

Acompanyants: Martina Cera, mare del Dani i Ester Correa.  

Portadors dels vuit Capgrossos: Mercè Clota (Popeye), Amanda Balasch (Anna), Marimar Palau (Castanyera), Xavier "Airecel" (nen Trapella), Jepo Costa (l’Avi Pep), Alex (Catalanet) i Anna Burgos (Dimoniet) i Mariona "Airecel" (Negret

Galeria d'imatges