Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVIII Trobada de Gegants a Bellvís.

02 de juliol de 2022...Tornant l'intercanvi.

DISSABTE 02 JULIOL 2022

En dissabte tarda fem sortida d’intercanvi, al poble de Bellvís en la seva XXVIII trobada Gegantera, amb la presencia de 9 colles contant els anfitrions la Colla Gegantera de Bellvís: Colla Gegantera de Sant Feliu de Llobregat, Colla Gegantera de El Gabatxet de Golmés, Colla Gegantera de Ponts, Colla Gegantera Els Pelagalls de Sidamon, Amics del Gegants de Montblanc, Colla Gegantera Els Descordats de Torregrossa, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega i la Colla Gegantera del barri de La Llàntia de Mataró.

Amb plantada a les 18:30 hores, a la plaça Catalunya.

A les 19:30 hores, inici de la cercavila, pels carrers de la Vila, acabant al punt d’inici a la mateixa plaça Catalunya, amb presentació colla a colla i ball conjunt final de totes les colles participants.

Per finalitzar la festa, a les 10 de la nit, al poliesportiu de Bellvís, hi haurà l’entrega del record de la trobada i seguidament amanida i pollastre a l’ast amb gelat de postres, al sopar de germanor amb totes les colles assistents.

Amb uns 19 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Uriel i Antoni fills del Miki, Nahuel Agea, Enzo Agea, Montse Sardà, Amanda Balasch, Josep Mª i Magda pares del David, Anna la ex del Miki i Alfonso Màrquez.

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba: tenim, Robert Tavira, Pere Agea, Jordi Tavira, Miki, Ivan Priego, Dani Tortosa i David Aiguader.

Portant 2 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep i Gemma Puig amb lo nen Trapella.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Sonia Delgado, Pere Agea, Gemma, Ivan i Jepo Costa. 

Galeria d'imatges