Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVIIIena trobada a Santa Coloma de Queralt.

18 de juliol de 2021...Per fi una sortida després de molt de temps.

DIUMENGE 18 JULIOL 2021

XXVIII Trobada de gegants de Santa Coloma de Queralt (21/8/2021) - YouTube

Després de tants dies de pandèmia, gairebé un any i mig, ja en teníem moltes ganes de sortir fora vila en una trobada Gegantera. Fent intercanvi a la vila de Santa Coloma de Queralt que aquest any torna a la càrrega en el món geganter després de 4 anys d'inactivitat.

Tot plegat ho volen celebrar convidant a unes 10 colles d'arreu de Catalunya, a més de les de les escoles de la vila.

Colles participants = Escola Cor de Roure, Amics de la Riba, Olesa de Bonesvalls, Blancafort, Ass. Cult. La  Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Bellvís, Borges Blanques, Rocafort de Queralt, Verdú, Castellvell del Camp i Santa Coloma de Queralt.

Amb plantada i entrega del record de la trobada, d’un coixí amb la imatge dels Gegants de la vila a les 17:30 hores, al Passeig Mossèn Joan Segura, iniciant la cercavila amb cintes separant el públic a les voreres, pels carrers del nucli antic: Portal del Vicari, Carrer Major, Carrer del Mig a les 18:30 hores, arribant a la Plaça Major a les 20 hores per executar una mostra de Balls de totes les colles participants, acabant acompanyant els Gegants de Santa Coloma al Castell.

En aquesta ocasió no tenim sopar degut al risc que porta pel tema de la pandèmia. Amb l’assistència dels gegants del Carme i 7 membres de la colla, com a portadors, Jordi i Robert Tavira, acompanyants Alfonso Màrques, Gemma Puig, Pere Agea, Jepo Costa i Amanda Balasch.

Galeria d'imatges