Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXX Parc de nadal, taller de capgrossos i mostra dels nostres balls.

3 de gener de 2016...Concurs per el cartell de maig.

DIUMENGE 03 GENER 2016

El dissabte 3, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera ha participat en el penúltim dia del Parc de Nadal, fent un canvi d'ubicació al Pavelló Municipal d'Esports.

Amb un taller de dibuix i concurs per triar-ne un pel cartell de la XXIX trobada del dia 15 de maig, classificat en tres categories, una entre els tres i sis anys, la segona de set a deu i la tercera ja per els mes grans entre deu i catorze anys, sortint elegit un imaginatiu dibuix del nostre logo envoltat del gegants, per un jurat del mateixos membres de la colla assistents en la diada, al guanyador: el Jan de 8 anys de Menàrguens.

La festa comptà amb una exposició dels vuit capgrossos i els gegantons Escamarlà i Sépia, els gegants Hereu i Pubilla, fent gaudir els més petits en poder tocar-los i acariciar-los i dibuixar les figures.

S’acabà el taller a les 19,30 de la tarda, amb la ballada del Ball de Gegants i la Dansa dels Capgrossos de Tàrrega, amb la música en directe, excel·lentment interpretada per la nostra colla de Gralleres.

Com a balladors dels gegants han estat Jordi Tavira amb l'Hereu i Robert Tavira amb la Pubilla, els capgrossos: ballats per Esther Alberich amb la Castanyera, Desi amb lo Dimoniet, Pau amb lo Nen Trapella i Francesc Tavira amb la Nena Anna.

Am l’assistència total de vint-i-dos membres: Els que han participat en el taller Mercè Clota, Sonia Delgado, Jepo Costa, Mireia, Hèctor Ramírez, Rosa Martínez i Joan (els pares de Jan); com a portadors, balladors del gegants: Robert Tavira, Jordi Tavira; com ha portadors i balladors dels capgrossos són: Francesc Tavira, Esther Alberich, Desi Serrano Martínez i Pau Badia i Serrano; com a Gralleres: Carina Aguilar i Itziar Minguell; com a tabalers: Martina Cera i Jan Castells i Martínez, amb el bombo Marimar Palau.  

Galeria d'imatges