Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXI Trobada de Gegants a Masnou.

01 de juliol de 2017...Voltant per tot Catalunya arribant a comarques d'una forta tradició gegantera.

DISSABTE 01 JULIOL 2017

Amb l'objectiu de la continuïtat de mostrar l' imatgeria de la ciutat de Tàrrega arreu de Catalunya, el dia 1 de juliol, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera es va desplaçar, per tornar-los la trobada, a la vila del Masnou, on es celebrà la seva VII mostra de balls de gegants. 

Per aprofitar el dia uns quants de la colla surten de bon matí, amb arribada al cap d'un hora i mitja, i així poder anar un ratet al xiringuito de la platja i després tot passejant i mirant el recorregut de la cercavila i a dinar. 

La trobada realment començà cap a 2/4 de 6 de la tarda, amb la plantada dels gegants de les 8 colles participants al parc Vallmora i aparcant els cotxes al lloc indicat per una gran l'organització de la colla amfitriona.

A 2/4 de 7 començava la cercavila pel torrent Vallmora, carrer Roger de Flor, carrer Sant Rafael, carrer Sant Felip, carrer Doctor Agell, carrer Pere Grau, carrer Mare de Déu de Núria, carrer Santiago Rusinyol, carrer Joan Maragall, carrer Uruguai per acabar a la plaça dels Països Catalans.

Oferint cada colla el seu ball per finalitzar tot seguit amb l'entrega del record de la trobada per segona vegada consecutiva amb les sortides d'un artesanal mocador brodat. de cloenda per totes les colles participants a l'acte i l'entrega del record de la trobada.

Un cop acabada aquesta fantàstica festa hi hagué el sopar d'embotits i pa amb tomata a la fresca, al espai del ajuntament anomenat manteniment.

La colla Targarina amb 12 membres assistents, portà els gegant Eloi i Alba, amb els geganters: l'Alfonso Màrquez, Dani Tortosa i Dani Palau; portadors els tres capgrossos: Gemma Puig amb el Nen Trapella, Jepo Costa amb l'Avi Pep i Pere Agea amb el Dimoniet; acompanyats per: Cristina Bramón, Aaron Palau, Amanda Balasch, Rosa Martínez, Jan i Joan. I el Pere Agea com a conductor del cotxe amb remolc.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges