Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXI Trobada a l'Hospitalet de l'Infant.

18 de agost de 2019...de gegants, grallers i altres grups festius.

DIUMENGE 18 AGOST 2019

Continuant en un no parar de les últimes setmanes, es tornà la sortida a la colla del Foment Cultural de l'Hospitalet del Infant, que varen venir al maig a Tàrrega.

Sortint de bon dematí, per aprofitar el dia i gaudir d’un calorós diumenge de mercat i després una bona remullada a la platja, seguit d’un bon dinar de germanor de totes les colles assistents a la trobada, d’una bona paella d’arròs.

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera participà a la trenta-unena trobada, portant els gegants Eloi i Alba.

A les sis de la tarda, plantada i exposició de gegants a la plaça Berenguer d'Entença; a les set del vespre començà la passejada pels carrers del poble. A 2/4 de 9 del vespre, ballada final i entrega del record de la trobada.

Participaren a la trobada fins a onze colles: Drac Festiu del Foment Cultural del Cavallet de Mar, colla de tabalers del Foment Cultural, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, la colla gegantera de Colldejou, les Borges Blanques, colla gegantera d’Alforja, Montbrió del Camp, colla gegantera de Lloret de Mar, colla gegantera de Perpinya, capgrossos de Vandellòs, colla gegantera del barri de Sant Josep d’Hospitalet de Llobregat i els amfitrions gegants i grallers de l'Hospitalet de l'Infant.

Amb l’assistència de nou membres: portadors dels gegants: Robert Tavira, Alfonso Màrquez, Jordi Tavira i Dani Tortosa; portadors de dos capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep i Amanda Balasch amb la Nena Anna; Acompanyants: Cesc Tavira i Joaquim Aldana; Cristóbal Tavira: conductor del cotxe amb remolc i de fotògraf.  

Galeria d'imatges