Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXV Trobada de gegants a Cervera.

24 de setembre de 2016...A la comarca de la Segarra.

DISSABTE 24 SETEMBRE 2016

Aquest cop hem a anat a tornar la sortida als companys de Cervera, capital de la comarca de la Segarra, celebrant la festa major del Sant Crist.

Amb  la plantada a les cinc de la tarda al pati de la històrica universitat, amb la presencia d'una catorzena de colles de gegants, grallers i tres grups de percussió o de batucada: gegants de Cervera, colla gegantera de Moià, geganters de Guissona, gegants de Pont de Vilomara, gegants de Tornabous, gegants de Pallejà, Associació Cultural la Fal·lera gegantera de Tàrrega, gegants de Vilassar de Dalt, gegants de Bellvís, geganters de Sant Joan de Vilatorrada, gegants de Sant Miquel de Balenyà i els tres grups de percussió de Cervera: Bombolleres amb el Cérvol Tibau, Band Tokades i Sound de Secà.

Anunciades una per una totes les colles sortien del l'interior de la universitat a les sis de la tarda per començar la cercavila fins a la plaça Major, passant per: carrer

Manuel Ibarra, avinguda Catalunya, carrer Combat, plaça Sant Miquel, carrer Santa Anna, carrer Major i acabant a la plaça Major.

Amb toc general de campanes i parlament del paer en cap per donar la benvinguda a les colles participants, per acabar com es de costum amb un bon sopar al històric paranimfs de la universitat i entrega d'una foto molt ben emmarcada de tota la colla de Cervera amb els seus gegants i els de l'Agrupació de colles de Geganters de Catalunya, com a record de la trobada. 

Amb l’assistència total de cinc membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, portant dos gegants i dos capgrossos.

Com a geganters portadors i balladors dels gegants Eloi i Alba a la passejada: Ton Farran, Jordi Tavira i Alfonso Márquez; Portant el capgrossos l'Avi Pep: Jepo Costa i el Nen Trapella la Gemma Puig.