Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXVIII Trobada de Gegants.

24 de juny de 2017...Amb el 4 art concurs de balla de Gegant d'Olesa de Montserrat.

DISSABTE 24 JUNY 2017

El dissabte 24 de juny, es participà en la 38ª trobada d' Olesa de Montserrat, a la plaça de Fèlix Figuera i Aragay, davant de l'ajuntament.

Cap a 2/4 des 6 de la tarda, rebuda de les vuit colles participants i plantada de gegants.

A les 6 de la tarda, el 4t Concurs de Ball de Gegants, per continuar a les 7 amb la passejada dels gegants pels carrers i places del nucli: República Argentina, Francesc Macià, passeig del Progrés, Anselm Clavé i tornada a la plaça d'inici, on es van realitzar el ball conjunt de les colles participants i l'entrega del record de la trobada, d'un artesanal mocador brodat.

I com és costum en l'intercanvi de les trobades geganteres i després de tancar les figures, a les 9 del vespre, segellàrem la festa amb un bon sopar, com havia de ser dins del món geganter: una  típica llonganissa amb mongetes mol ben fetes.   

Amb l'assistència total de tretze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera. Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants: Eloi i Alba: Robert Tavira, Dani Tortosa, Dani Palau i Alfonso Márquez.

Com a Grallera: Cristina Bramón.

Portant els tres Capgrosssos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Arwen Agea amb la nena Anna i el Pere Agea amb el Dimoniet.

Acompanyants i equip de suport: Amanda Balasch, Nahuel Agea, Enzo Agea, Marta Delgado i Cristóbal Tavira com a conductor.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges