Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXXI Fira del Teatre al carrer en el programa de l'Inesperat.

Dies 9 i 10 de setembre de 2022...Per primera vegada ens inviten a participar.

Autor de la foto Pere Agea.
Autor de la foto Pere Agea.

DIVENDRES 09 SETEMBRE 2022

Per primera vegada a la història de la Fira del Teatre del Carrer, la directora Anna Giribet, ens inviten a fer acte de presencia en una mini representació de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

Que com Associació ens fa sentir millors, es un plaer de compartir molt agraïts, moments de gran prestigi dins la Fira del Teatre.

Formant part d’un apartat inèdit i innovador, que es diu l’Inesperat, fora de la programació oficialment establerta, on pel carrer passen coses impensables, com que un Gegant, en aquest cas es l’Eloi, fa acte de presencia al carrer com un espectador mes, amb el cartell de la Fira a ma.

Apareix en un espectacle “Trinario” de dansa molt innovadora, per la companyia Proyecto Resonantes, a la plaça Major, el divendres dia 9 de Setembre, a 2/4 de 6 de la tarda i també repetint lo mateix el dissabte dia 10 a 2/4 de 12 del mati i 2/4 de 5 de la tarda a la plaça de les Nacions Sense Estat, en un espectacle de circ anomenat Poi per la companyia d’Es Tro. 

Amb l’assistència total entre els 2 dies de participació, de 11 membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters portadors del gegant Eloi, Robert Tavira i Jordi Tavira; Acompanyants: Pere Agea, Sonia Falip, Amanda Balasch, Enzo Agea, Nahuel Agea, Alfons Màrquez, Gemma Puig, Sònia Delgado i Jepo Costa.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment fetes per Josep Ortiz, Pere Agea i Jepo Costa. 

Galeria d'imatges